ISMERJE MEG A DENTAL BALANCE MUNKATÁRSAIT

A Dental Balance egy velencei székhelyű fogászati magánrendelő, amely 2014 óta várja betegeit a Tópart utca 47. szám alatt. Magasan képzett fogorvosaink napról napra azon dolgoznak, hogy a rendelői hangulatot oldottabbá, a gyerekek által is kedvelt környezetté varázsolják.

Fogaink minél hosszabb távú megőrzéséhez hozzátartozik a dentálhigiénia, azaz a fogak megfelelő tisztántartása, valamint a folyamatos fogászati ellenőrzés.

Magas színvonalú fogászati kezeléseinkkel arra törekszünk, hogy a fogak esztétikai és funkcionális szempontból tökéletesek legyenek. A Dental Balance munkatársai teljeskörű és speciális fogászati kezelést nyújtanak a kialakult problémák orvoslására.

Képzett fogorvosaink az egyénre szabott kezeléseket fájdalommentesen végzik.

Dr. Kiss Zóra

Fogorvos

A Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam, jelenleg ugyanitt szakorvosképzésemet végzem. A Fogászati és Szájsebészeti klinikán részt veszek a fogorvostanhallgatók oktatásában, és gyermekfogászati ellátásban.

Szakirányom a parodontológia, mely a fogak körüli csont és -lágyrész (íny) megbetegedései, és ezek megelőzése mellett, a szájüreg plasztikai sebészetével, valamint implantációval és csontpótlással foglalkozik.

Magánrendelésem során foglalkozom esztétikus tömések és fogpótlások készítésével, traumás fogak ellátásával, illetve reménytelen prognózisú fogak eltávolításával is.

Dr. Ádám Christopher

Fogorvos

Minden kezelésben számíthatnak rám a pácienseim, egészen az esztétikus tömésektől, a fogpótlásokig.

Elsődleges célom, hogy a páciens mosolyogva és elégedetten távozzon a rendelőből.

Gál Hajnalka

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Jelentkezzen be az első konzultációra!